Big Lottery Fund

Project Description

The Big Lottery Fund (BLF) have recently moved to a new 2,000 sq ft office in The Platform, Leeds. tda interiors south were delighted to have been selected from the open tender to design and build the space, following extensive consultation and collaboration with the client. BLF wanted to change the way they work and have an office design that reflected their brand and the work that they do.

This office refurbishment project consisted of designing a reception area, open plan work areas, meeting rooms and centralised breakout and soft meeting space. Also accommodating hot desking. Working closely with the BLF Central and local teams, tda interiors delivered the project on time and on budget

Project Overview

Client: Big Lottery Fund
Industry: Charity
Location: Leeds
Project Size: 2,000 sq ft
Timescale: 3 weeks

Scope of Works

• Feature partitioning
• Solid and glazed feature flooring
• Lighting enhancements
• Corporate signage
• Breakout areas
• Meeting rooms
• Suite voice and electrical data cabling
• Mechanical
• Furniture
• Specialist joinery
• Security control systems
• Audio visual systems

Back To All Case Studies

tda interiors | establishing the quality of the business environment