Pret a Manger

Design & Construct, Refurbishment & Fit out

tda have managed to adapt a Victorian building and tailor it to reflect the Pret shop experience. Their workplace embraces a twenty-first century feel to incorporate the Victorian architecture.

The building had been completely gutted and at all times tda had to negotiate with Railtrack to adhere to the tenant obligations in Victoria station.

Works have included the installation of a new air-conditioning system, staircase, specialist finishes raised floors, specialist lighting and the integration of a fire alarm system, in keeping with the other tenants within the railway station.

Testimonial

“I believe the main reason for the success in this development was due to the management team that tda pulled together. The team was well balanced, very approachable and were open minded enough to take on board Pret's various changes through the project.”
Adrian Nelson, UK Property Director

Project Overview

Client: Pret a Manger
Industry: Food Retail
Location: London, SW1
Project Size: 25,000 sq.ft
Timescale: 12 weeks

Scope of Works

Back To All Case Studies

tda interiors | establishing the quality of the business environment