Style Research

Project Description

Design and Build

Style Research relocated from Marylebone to the heart of the city, at Melbourne House, Aldwych. tda interiors Central were delighted to have been selected by the external project managers to design and build the space for this exciting project.

Key elements to the project were creating a large, multi functional meeting room suite for client presentations, allowing flexibility and technical provision. Creating an open light office, and making use of the natural light was important. The overall design and finish of the office was a collaboration between client and tda design resulting in a stylish and elegant space

Project Overview

Client: Style Research
Industry: Financial Services
Location: Aldwych, London
Project Size: 5,500 sq ft
Timescale: 7 weeks

Scope of Works

Feature partitioning, Solid and Glazed
Feature Flooring
Lighting Enhancements
Corporate Signage
Breakout areas
Meeting Room Suite
Voice and Data Cabling
Electrical
Mechanical
Furniture
Specialist Joinery
Security Control Systems
Audio Visual Systems

Back To All Case Studies

tda interiors | establishing the quality of the business environment